ПРЕЗЕНТАЦИИ ЗА РАБОТА НА БРОД
секој вторник во 11.00 часот

KouzonСекој вторник во салата за презентации на Коузон во новите канцеларии на Бул. Св. Климент Охридски бр. 58 се врши професионална презентација за вработувања на Cruises Компаниите... Читај Повеќе

HOT JOBS - 28 May 2010

Assistant Waiter

Head bartender

Bartender female

Bar server

Wine Tender

Cellar Coordinator

Wine tender

Facility Cleaners

Assistant stateroom attendant

Stateroom attendant

Security guards(male and female)

Sommeliers

Youth Staff

International Ambassador

Работни понуди
Анкета
Работа во Грција
Работа во Грција
Општи услови...


 • Royal Caribbean
 • Princess Cruises
 • NCL Cruises

 • Презентации за работа на брод

  Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

  Get Adobe Flash player

  ПРЕЗЕНТАЦИИ ЗА РАБОТА НА БРОД
  секој вторник во 11.00 часот

  Секој вторник во салата за презентации на Коузон во новите канцеларии на Бул. Св. Климент Охридски бр. 58 се врши професионална презентација за вработувања на Cruises Компаниите.

  Коузон како регионален претставник за повеќе бродски компании го централизираше системот на презентации за сите заинтересирани потенцијални морнари .

  Презентацијата претставува единствена можност изворно и најсеопфатно да добиете информации за сите можни работни позиции и услови за вработувања, плати и бенефити од работата на бродските компании . Редовно на презентациите учествуваат и веќе вработени лица кои ќе Ви ги пренесат своите импресии , искуства и знаења .

  По презентацијата Вие ќе можете директно да аплицирате за работа на брод
  (доколку сте заинтересирани и понесете CV на англиски јазик , една фотографија и уплата од 500 денари) и да поминете прелиминарно интервју со еден од вработените во Коузон за утврдување на вашите квалификации .

  Присуството на презентацијата НЕ Е УСЛОВЕНО со аплицирање, така што Вие можете да дојдете и само да ја проследите презентацијата,
  а потоа ........ одлуката е ваша .

  Контакт Инфо...

   

  СКОПЈЕ

  адреса : Булевар Климент Охридски бр. 58 (во зградата на Здружение на возачи). телефон: 02 3238 – 801, 323 88 06 или на мобилен 070 369206 е-пошта: kouzon@mt.net.mk

  адреса : Максим Горки 8а 2/5. телефон: 02 3296 643, 3296 634 или на мобилен 070 205 305 е-пошта: kouzon@mt.net.mk

   


  Локација...